Mediatizare regionala TV


Ce repede uita unii ce declara in public in 2008...

  Directorul Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab" Brebu nu pomeneste un cuvant despre cel care a initiat si condus aceste festivaluri intre 1997 si 2003, nu indruma echipa TV spre filmarea reperelor bustului prof. Neculai Dragan si inscriptionarea salii de sport ,,Prof.Neculai Dragan". Singura care mentioneaza ca ,,aceste festivaluri se desfasoara in memoria prof. Neculai Dragan, care este si fondatorul acestei sali de sport" aratand chiar cu mana spre inscriptia salii este aceeasi doamna profesor de sport Mirela Dumitrache! Bravo, Doamna Profesor!

  Echipa TV se fereste ca dracul de tamaie sa filmeze aceste repere din memoria colectiva si patrimoniul cultural si spiritual local.

  Aceeasi echipa reuseste performanta realizarii unui interviu cum rar am putut sa vad in media romana si al carui protagonist este dl. primar Adrian Ungureanu si caruia i-au fost aduse osanale mai ceva precum lui Nicolae Ceausescu in ,,Epoca de Aur"...

  Paranteza

...si asa incepe drumul catre distrugerea statuii si a salii de sport (conform postare si comentarii Facebook 25.09.2018) la care au pus umarul fie prin omisiune (directorul Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab") fie primarul actual- 2019 ( afirmatia celebra din 2013 a primarului Ungureanu imortalizata video (sursa Canalul YouTube):,,...nu de nume ducem noi lipsa ci de un renume la modul palpabil...";,,Ce a fost a fost, sa le fie de bine..."

  Pai numele personalitatilor brebene au adus renume comunei!!! Eu unul asa cred...Nu stiu ce cred altii precum Virgil Mihaiescu, Luminita Francu, Zecheru Valeriu, Iordache Aurelian, Elvira Bucse-Ilioiu, Corneanu Ilie, Catalin Tanase, Dragan Andreea fosti campioni nationali sau judeteni in diverse sporturi care au pus Brebu pe harta si in presa. Nici de numele d-lui invatator Ion Gratie sau al doamnei Invatator Valerica Ungureanu sau al poetului Nicolae Breb-Popescu nu mai este nevoie?!?

   Petre Tutea spunea in anii "90: ,, Am facut 13 ani de puscarie pentru un popor de prosti."

  Intre timp ne-am desteptat! Unii...Pe ceilalti inca ii mai astept...

  Inchid paranteza!

 


Interviul integral il puteti viziona pe canalul YouTube

...si asa incepe drumul catre distrugerea statuii si a salii de sport ,,Prof. Neculai Dragan"! A durat ceva timp, dar ati reusit! ,,Actiunile ticalosilor nu fac decat sa demonstreze justetea actiunilor oamenilor cinstiti!" zicea cineva...Anunt

Spot TV care nu prezinta efectiv sala de sport si care nu filmeaza bustul memorial si inscriptionarea salii de sport, nu mentioneaza initiatorul acestora si debutul din 1997 continuate cu festivalurile de pana in 2003, toate evenimente sportiv- culturale de masa, nicidecum exclusiv scolare!!!


Filmare ,,selectiva"

Toata lumea, cu exceptia doamnei profesor Mirela Dumitrache, uita de cel ce a initiat aceste festivaluri la Brebu, preferand sa se vaite de fondurile avute. Deh..Nu mai alearga ,,Nea Nicu Dragan" dupa sponsori. ,,TROZBAL", Domnule Director?!? Ce este? O noua disciplina sportiva!?! Asta da perla!Festivalul sportului si culturii 2010- cronica personala

  Decat deloc poate e suficient si atat cat s-a putut organiza. Sala de sport se folosea, profesor de educatie fizica si sport, doamna Mirela Dumitrache un profesionist al meseriei, a fost membra in staff-ul de organizare si conducere a Festivalului International Etno Fair- Play Balkan Rural Sport Brebu 2003, prima editie organizata in Romania!

  Respectele mele, cred ca nu numai ale mele, Doamna Profesor !

  Ati fost singura care ati mentionat numele Dragan Neculai si ati aratat chiar si cu degetul inscriptia salii de sport ,,Prof. Neculai Dragan", din pacate nu au vrut sa filmeze doua secunde nici aici si nici bustul din fata scolii...

  Cat de ranchiunosi pot fi unii oameni...Dupa ce au deturnat sensul manifestarilor de la sportul pentru toate varstele la sportul scolar exclusiv, sau poate ca nu au fost in stare sa mai faca evenimente de amploarea celor din trecutul recent, mai au si tupeul sa foloseasca denumirea data de tatal meu acestor manifestari in anul 1997!

  E marca inregistrata ,,Profesor Neculai Dragan", domnule director al Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab", Viorel Codarcea! Glumesc, stati linistit, puteti acorda diplome si plachete la ,,trozbal" in continuare! Aveti permisiunea mea sa folositi denumirea de ,,Festivalul Sportului si Culturii" in continuare. Ca profesor de muzica probabil ati interpretat sensul cuvantului in acest sens. Sau era vorba despre madrigal? Nu stiu, dar sunt sigur ca dumneavoastra da, stiti!

  Materialele video au fost preluate de pe canalul YouTube, fiind inserate deoarece nu aveau drepturi de autor.

 


Felicitari, doamna profesor Mirela Dumitrache!

Pentru curaj, onestitate si recunostiinta!


©2018- 2020 Horia Florin Dragan. Toate drepturile rezervate.