Statistici accesari unice website in perioada campaniei ,,Salvati sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Brebu- Prahova- Romania" si ulterior acesteia

iunie- august 2019

Statistici vizionare website 2018

(5 octombrie- 28 decembrie)


Multumiri

  Tin sa multumesc public comunitatii Facebook locale(Comuna Brebu, Anunturi Brebu si Brebu Mereu Aproape) pentru atentia acordata si distribuirea acestui website.

  De asemenea multumesc prietenilor de pe Facebook care m-au ajutat prin distribuirea link-ului in cronologia lor.

  La sfarsitul anului, in data de 31.12.2018, s-au inregistrat in cele doua luni si ceva de la publicare peste 2700 de accesari!!!

Brebu prezentat scurt, la obiect si frumos

Cotidianul TV

  Un reportaj video din anul 2017, scurt, la obiect, cu imagini frumoase din comuna si mai ales despre ceva inedit.

  Vizionare placuta!

 


Cotidianul TV

Reportaj publicat, fara drepturi de autor, pe canalul YouYube in anul 2017


Sala de sport ,,Prof.Neculai Dragan"

  Fotografii reusite, nu-i asa?

Nu stiu absolut nimic despre asta

  Nu pot comenta aceasta imagine descoperita pe internet deoarece nimeni nu vrea sa imi ofere informatii despre trecut, odata cu publicarea acestui website.

  Odata cu demolarea statuii tatalui meu s-a instaurat OMERTA chiar printre fostii lui prieteni inca in viata. Tuturor le este frica de actualul edil si nimeni nu mai doreste sa dezgroape trecutul, chiar si recent. Am fost chiar sfatuit de catre un prieten  sa o las mai moale pentru ca nu stiu cu cine ma lupt. Ii multumesc frumos, s-a gandit la binele meu, dar eu CHIAR STIU  cu cine ma pun si nu mai am nimic de pierdut in afara de onoare!

  Multi au reactionat pe reteaua Facebook in grupurile locale Comuna Brebu sau Brebu Mereu Aproape, dar s-au limitat in a-si exprima regretele, indignarea sau au bagat in sertarul cu amintiri frumoase pe cel care a fost 34 de ani Prof. Neculai Dragan, omul care s-a luptat pentru a crea copiilor brebeni conditii din ce in ce mai bune pentru practicarea sportului scolar, baza a dezvoltarii somatice a unui copil sanatos si implicit a unei natii sanatoase.

Cine a fondat Clubul Sportiv ,,Neculai Dragan" Brebu ?

  Recent am purtat o discutie telefonica cu cel care si-a denumit clubul in memoria profesorului Neculai Dragan, TATAL MEU!

  Nu am intrat in detalii atunci, asa ca il rog pe aceasta cale pe Dl. Alexandru Raducan sa imi furnzeze mai multe informatii, un mini rezumat al fondarii si disciplinele sportive care se practica in acest club( tata a fost atlet si antrenor de atletism licentiat), precum si rezultate sportive deosebite. Daca nu reuseste sa foloseasca pagina Contact, poate ca va lua in considerare alte mijloace, eventual o discutie cu sotia sau fiul profesorului. Deocamdata inca traim!

  Website-ul clubului dansului, gazduit pe Blogspot nu mai este actualizat din anul 2012...

  Eu pot promova gratis activitatea aici, daca orgoliile pot fi lasate de-o parte. De fapt am si facut-o in pagina Sport in Brebu...ca semn de buna credinta! Nu poti folosi numele cuiva fara acordul lui, sau in acest caz al urmasilor!!!

  La o adica, se dovedeste a fi util si numele celui decedat in anul 2006?!?

 


Diplomele mele de la Festivalurile Sportului si Culturii Brebu

  Nu am mai gasit decat in spatiul virtual, fizic nu le gasesc pe niciunele deocamdata. Imi pare rau, in special, de diploma de la ,,Festivalul International Etno Fair-Play Balkan Rural Sport"- Brebu 2003. Am castigat concursul de tenis de masa, in finala jucand cu un sportiv din Serbia, chiar conducatorul delegatiei sale. 

  In anul 2003 am castigat pentru prima data, concursurile de tenis de masa ma aduceau inevitabil in semifinale sau finala cu Vasile ,,Jim" Tirboiu care castiga de fiecare data...De data asta am avut ,,culoar" bun, iar el a pierdut in cealalta semifinala!

© October.05.2018- 2019 Horia Dragan. All rights reserved.