Nou record de accesari saptamanal in perioada octombrie 2018- iulie 2020

605 !!!

28 679 accesari unice- 27 iulie 2020 !!!


Fotografie rara, pe stadionul Brebu, atunci cand eram in clasa a X- a de liceu.

Domnul maistru Ciorobea Aurelian la o activitate sportiva desfasurata inainte de 1990, cu ocazia Forumului National al Pionierilor. In ''86/''87?


Nou record de accesari saptamanal in perioada octombrie 2018- iunie 2020

570!!!

20 iunie 2020- 26 165!!!


Record de accesari saptamanal si atingerea pragului de 25 000 vizitatori!

-5 iunie 2020-

495!!!

25 173- 06.06.2020!


17 218 !

Totalul accesarilor unice intre 6 octombrie 2018- 31 decembrie 2019 a fost de 17 218.


Blogul Theodorei Andreea Dragan

Road to Perdition

-feelings, cold, coffee, madness-

Din cele 40 de carti ramase dupa oprirea de catre Biblioteca Nationala a 10 bucati, 99,99% au fost daruite prietenilor, colegilor, rudelor, profesorilor, etc. A fost deci un prim volum aproape non- profit! Ma bucur ca ma aflu in posesia unei carti cu autograful autoarei! Imi pare rau ca nu am reusit sa-i organizez si o lansare de carte...Poate la urmatoarea!!!


Poezie si proza scrise incepand de la varsta de 16 ani !

  O parte din continut, cel de proza, a fost publicat de editura Absolut in volumul ,,Scrisori catre nicaieri" in anul 2019.

  Prefata scrisa de D- na profesor Oana Merca, Colegiul National ,,Nicolae Grigorescu" Campina- Prahova- Romania incepe cu un citat din carte: ,,Eu nu sunt scriitoare, desi ti-am trimis sute de scrisori pe strada fara nume." Apoi debuteaza astfel: ,,Proza Theodorei este despre noi toti si despre fiecare in parte. E genul acela de text pe care il citesti, iti place pentru ca te regasesti cu usurinta in el, si apoi te surprinzi gandindu- te ca e atat de al tau ca parca si tu ai fi putut sa il scrii! Dar nu ai facut-o!...". Pentru ca in final sa indemne la parcurgerea scrisorilor catre nicaieri:,, Si poate la finalul lecturii imi vei impartasi si tu opinia ca ne aflam in fata unei prozatoare care promite, chiar daca uneori, pe parcursul lecturii, o sa ti se para ca aluneca si cade si se poticneste si se pierde. E un stil care se cauta, dar care cred- ca lector vechi al prozelor ei- are multe sanse sa se regaseasca!".

  Multumim, D-na profesor Merca!- parintii ( pe mine nu prea m-ati vazut la scoala timp de 4 ani...)

  Puteti citi manuscrisele originale aici : LETTERS TO NOBODY !

La prima ei participare la acest concurs de poezie destinat tinerelor talente, Theodora Dragan nu a castigat, dar nici nu stim daca manuscrisul ei se afla in cele 14 admise in concurs. Felicitari castigatoarei din octombrie 2019! Asociatia Culturala Lezpezi 2004- http://asociatialespezi2004.ro/


,,Fotografiile dvs. au atins un nou record pe Google!"

,,Felicitări!"

-Google Maps-

20.11.2019

Nu incercati sa spargeti casuta de email...nu e treaba pentru ,,civili" !


Fotografiile dvs. au un succes răsunător!

  ,,Felicitări!

  Fotografiile dvs. s-au dovedit utile de cel puțin 5.000 de ori. Este un nou record pentru dvs. pe Google Maps."

  (Email primit in data mentionata de la Google Maps)

  Nu toate fotografiile au fost făcute de mine. Doar cele din anii 1997- 1999, 2003, 2008, 2019. Am primit de la un fost sportiv si elev al profesorului Dragan 3 fotografii.

  Cele din anul 2018 au fost preluate din postările publice în grupul Facebook ,,Comuna Brebu" ale D-lui Sebastian Dumitrescu din septembrie 2018.

Lacul Brebu- Prahova, parcul si Casa Domneasca ,, Matei Basarab" in anul 2012, ansamblu inca de o frumusete salbatica!

Fatada salii de sport a Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab" Brebu- Prahova in luna septembrie si decembrie 2018...Un numar de 5 fotografii au fost publicate in spatiul online de catre Dl. Sebastian Dumitrescu, unul dintre administratorii grupului privat Facebook ,,Comuna Brebu".


Statistici accesari unice website in perioada campaniei ,,Salvati sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Brebu- Prahova- Romania" si ulterior acesteia

iunie- august 2019

Statistici vizionare website 2018

(5 octombrie- 28 decembrie)


Multumiri

  Tin sa multumesc public comunitatii Facebook locale(Comuna Brebu, Anunturi Brebu si Brebu Mereu Aproape) pentru atentia acordata si distribuirea acestui website.

  De asemenea multumesc prietenilor de pe Facebook care m-au ajutat prin distribuirea link-ului in cronologia lor.

  La sfarsitul anului, in data de 31.12.2018, s-au inregistrat in cele doua luni si ceva de la publicare peste 2700 de accesari!!!


Brebu prezentat scurt, la obiect si frumos

Cotidianul TV

  Un reportaj video din anul 2017, scurt, la obiect, cu imagini frumoase din comuna si mai ales despre ceva inedit.

  Vizionare placuta!

 


Cotidianul TV

Reportaj publicat, fara drepturi de autor, pe canalul YouYube in anul 2017Sala de sport ,,Prof.Neculai Dragan"

  Fotografii reusite, nu-i asa?


Nu stiu absolut nimic despre asta

  Nu pot comenta aceasta imagine descoperita pe internet deoarece nimeni nu vrea sa imi ofere informatii despre trecut, odata cu publicarea acestui website.

  Odata cu demolarea statuii tatalui meu s-a instaurat OMERTA chiar printre fostii lui prieteni inca in viata. Tuturor le este frica de actualul edil si nimeni nu mai doreste sa dezgroape trecutul, chiar si recent. Am fost chiar sfatuit de catre un prieten  sa o las mai moale pentru ca nu stiu cu cine ma lupt. Ii multumesc frumos, s-a gandit la binele meu, dar eu CHIAR STIU  cu cine ma pun si nu mai am nimic de pierdut in afara de onoare!

  Multi au reactionat pe reteaua Facebook in grupurile locale Comuna Brebu sau Brebu Mereu Aproape, dar s-au limitat in a-si exprima regretele, indignarea sau au bagat in sertarul cu amintiri frumoase pe cel care a fost 34 de ani Prof. Neculai Dragan, omul care s-a luptat pentru a crea copiilor brebeni conditii din ce in ce mai bune pentru practicarea sportului scolar, baza a dezvoltarii somatice a unui copil sanatos si implicit a unei natii sanatoase.

Cine a fondat Clubul Sportiv ,,Neculai Dragan" Brebu ?

  Recent am purtat o discutie telefonica cu cel care si-a denumit clubul in memoria profesorului Neculai Dragan, TATAL MEU!

  Nu am intrat in detalii atunci, asa ca il rog pe aceasta cale pe Dl. Alexandru Raducan sa imi furnzeze mai multe informatii, un mini rezumat al fondarii si disciplinele sportive care se practica in acest club( tata a fost atlet si antrenor de atletism licentiat), precum si rezultate sportive deosebite. Daca nu reuseste sa foloseasca pagina Contact, poate ca va lua in considerare alte mijloace, eventual o discutie cu sotia sau fiul profesorului. Deocamdata inca traim!

  Website-ul clubului dansului, gazduit pe Blogspot nu mai este actualizat din anul 2012...

  Eu pot promova gratis activitatea aici, daca orgoliile pot fi lasate de-o parte. De fapt am si facut-o in pagina Sport in Brebu...ca semn de buna credinta! Nu poti folosi numele cuiva fara acordul lui, sau in acest caz al urmasilor!!!

  La o adica, se dovedeste a fi util si numele celui decedat in anul 2006?!?

 


Tricoul oficial al Festivalului Sportului si Culturii Brebu

(Editiile 1997-1999)Diplomele mele de la Festivalurile Sportului si Culturii Brebu

  Nu am mai gasit decat in spatiul virtual, fizic nu le gasesc pe niciunele deocamdata. Imi pare rau, in special, de diploma de la ,,Festivalul International Etno Fair-Play Balkan Rural Sport"- Brebu 2003. Am castigat concursul de tenis de masa, in finala jucand cu un sportiv din Serbia, chiar conducatorul delegatiei sale. 

  In anul 2003 am castigat pentru prima data, concursurile de tenis de masa ma aduceau inevitabil in semifinale sau finala cu Vasile ,,Jim" Tirboiu care castiga de fiecare data...De data asta am avut ,,culoar" bun, iar el a pierdut in cealalta semifinala!


©2018- 2020 Horia Florin Dragan. Toate drepturile rezervate.