Mesaje - Opinii

  Daca considerati ca aveti ceva de adaugat, intrebari sau observatii privind modul in care am prezentat unele evenimente in pagini, greseli datorate lipsei de informatii, va rog, nu ezitati, urmati pasii si verificarea anti-spam de mai jos si spuneti-va parerea. Va fi publicata.   Asa veti dovedi ca aveti curaj nu numai in reteaua Facebook...iar eu voi putea publica opiniile vizitatorilor si dreptul la replica oricui va dori.


  Inca astept punctul de vedere al fostilor primari si viceprimari din perioada 2006- 2019, al prietenilor in viata ai prof. Dragan, al sponsorilor locali ai Centrului Atletic Nr. 1 Brebu si sectiei ,, Sportul Pentru Toti" din cadrul fostei Asociatii Sportive ,,Cheile Doftanei" Brebu! De asemenea astept punctul de vedere al Fundatiei Pentru Cultura Sport Turism ,,Matei Basarab" Brebu, daca mai exista, reamintind ca aceasta a fost creata dupa ,,Intalnirea fiilor satului"- 1996, la initiativa prof. Neculai Dragan!!! Aveati coloana vertebrala pe vremuri, domnilor! Stiu ca toti am imbatranit, fiecare avem probleme de sanatate, mai mici sau mai mari, cum ne-a dat Dumnezeu...Asta e! Dar ...OMERTA?!? Chiar va este frica sa folositi pagina aceasta si sa spuneti ceea ce este de spus? Sau nu va mai intereseaza, ati uitat ajutorul primit de la ,,nea Nicusor Dragan"? Stiti la ce ma refer!Observatii

  Tot continutul stirilor scrise, video sau foto folosit in crearea acestui website nu avea la acel moment ( octombrie 2018) drepturi de autor, cu exceptia videoclipului trupei Alesis (multumesc din nou pentru permisiunea acordata!).    Acesta a fost preluat in urma documentarii facute pe internet, in reteaua Facebook, canalul YouTube, presa online, presa scrisa, fotografii personale din arhiva familiei sau primite de la fosti elevi ai Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab" Brebu si inserat in pagini cu mentionarea surselor.

  Acest website in memoriam prezinta atat informatii istorice- cultural- sportiv- sociale de interes public local cat si informatii de interes propriu legitim, fiind publicat online in data de 05.10.2018 si actualizat pe parcurs cu informatii publice in aceleasi conditii de legalitate.

  Prin transmiterea de mesaje publice, comentarii publice in retelele de socializare referitor la situatia salii de sport, a bustului profesorului Dragan, a atitudinii si actiunilor/inactiunilor autoritatilor locale (primarie, scoala) va dati implicit si acordul pentru publicarea acestora. Mesajele confidentiale vor ramane confidentiale si nu vor fi publicate decat ca informatii ,,pe surse".

  Comentariile mele obiective sunt clare, iar cele subiective trebuie privite ca venind din parte unui fiu, cu timide incercari de a-si scrie opiniile.

  ,,Pamfletul se caracterizează prin ton sarcastic, ironie virulentă, exacerbarea defectelor persoanei atacate, îmbinarea umorului cu ironia sarcastică. Ca specie a jurnalismului de opinie, este un text care conține un atac virulent, expresie a indignării nemăsurate a autorului." 


Aici a fost intre anii 2008-2018 acest bust...inaugurat cu mare festivitate si demolat de catre acelasi director scolar!!!

Numai in Romania este posibil ca un bust sa fie demolat dupa 10 ani (!!!) pe motiv ca a fost amplasat ilegal! Timp de 10 ani acest directoras scolar (este micut de statura, ca si Napoléon I Bonaparte) nu a facut ABSOLUT NIMIC pentru intrarea in legalitate, sa zicem! Din momentul primirii ordinului s-a miscat extrem de rapid: l-a executat intocmai si la timp, exact ca in armata!


Name*
Email address*
Message*

©2018- 2020 Horia Florin Dragan. Toate drepturile rezervate.

Sic transit gloria mundi!