Mesaje - Opinii

   Fiecare mesaj va ramane confidential daca asa se va cere.

  Daca detineti materiale foto-video, diplome de concurs de la Festivalurile Sportului si Culturii Brebu(in special de la cel din 2003) sau de la competitiile atletice(fostii membri ai Centrului Atletic Nr.1 Brebu), de la manifestarile organizate de Fundatia pentru Cultura, Sport, Turism ,,Matei Basarab" Brebu al carei fondator a fost Prof. Neculai Dragan le puteti trimite pe adresa de email dragan_horia@yahoo.com si vor fi publicate.

  De asemenea daca considerati ca aveti ceva de adaugat, intrebari sau observatii privind modul in care am prezentat unele evenimente in pagini, greseli datorate lipsei de informatii, va rog, nu ezitati, urmati pasii si verificarea anti-spam de mai jos si spuneti-va parerea. Va fi publicata daca doriti. Asa veti dovedi ca aveti curaj nu numai in reteaua Facebook...iar eu voi putea publica si dreptul la replica oricui va dori.

  Va multumesc!

  Sper sa faceti si dumneavoastra ceva pentru salvarea Salii de Sport ,,Prof.Neculai Dragan" apartinand Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab" Brebu-Prahova-Romania. Eu si familia nu putem face mai mult decat am publicat pe acest website si a-l mentine online atat timp cat imi voi permite... financiar.

  Tot continutul stirilor scrise, video sau foto folosit in crearea acestui website nu avea la acel moment drepturi de autor, cu exceptia videoclipului trupei Alesis (multumesc din nou pentru permisiunea acordata!). Acesta a fost preluat in urma documentarii facute pe internet, in reteaua Facebook, canalul YouTube, presa online, presa scrisa, fotografii personale din arhiva familiei sau primite de la fosti elevi ai Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab" Brebu si inserat in pagini.

Aici a fost candva aceasta statuie...

De ce a fost ridicata in anul 2008 ati inteles. De ce peste ani a fost distrusa si indepartata? Cine au fost autorii? Care a fost, daca a fost, baza legala? De ce si pe cine deranja statuia in anul 2018? Bustul a fost creat gratuit de catre artistul Alexandru Raducan, el insusi fost sportiv de performanta si colaborator de nadejde al profesorului Dragan. Stiti cat costa astazi un bust de bronz? 25 000 de euro!!! Cel putin asa mi-a spus autorul in primavara anului 2019. Acum ati inteles si gestul deosebit al celor care au facut posibila existenta acestei statui!

Name*
Email address*
Message*

© October.05.2018- 2019 Horia Dragan. All rights reserved.

Sic transit gloria mundi!