Inca astept punctul de vedere al fostilor primari si viceprimari din perioada 1992- 2020, al prietenilor in viata ai prof. Dragan, al sponsorilor locali ai Centrului Atletic Nr. 1 Brebu si sectiei ,, Sportul Pentru Toti" din cadrul fostei Asociatii Sportive ,,Cheile Doftanei" Brebu!

  De asemenea, astept punctul de vedere al Fundatiei Pentru Cultura Sport Turism ,,Matei Basarab" Brebu, daca mai exista ( se pare ca in anul 2020 apare ca radiata, toate documentele fiind in posesia unui domn din localitate), reamintind ca aceasta a fost creata dupa ,,Intalnirea fiilor satului"- 1996, la initiativa prof. Neculai Dragan!!! Poate si nitel sprijin documentar?

  Aveati coloana vertebrala pe vremuri, domnilor! Stiu ca toti am imbatranit, fiecare avem probleme de sanatate, mai mici sau mai mari, cum ne-a dat Dumnezeu...Asta e! Dar ...OMERTA?!?

Cum ramane cu bustul prezent la intrarea principala a Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab " intre 2008-2018?!?

Inspectoratul școlar județean Prahova este de acord cu reamplasarea in conditii legale a bustului in aceeasi locatie la initiativa factorilor de decizie locali inca din noiembrie 2020!!!

Bustul exista, soclul micut se poate face si cu 1 000 de lei, iar de amplasat daca deranjeaza in fata scolii ( unde a fost timp de 10 ani) il puteti pune undeva in fata salii de sport care a fost inscriptionata, chiar daca unii se prefac ca nu stiu sau au uitat, asa cum scriu mai jos!

Problema repararii salii de sport ,,Prof. Neculai Dragan" pare rezolvata la nivel declarativ si de H.C.L in anul 2021.

,,Mai avem putin si terminam de reparat sala de sport a Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab".-Primaria Brebu 19 decembrie 2021 la 08:31 · (Public) Facebook

Va multumesc pentru ajutor!

Sala de sport a fost reparata capital si data in folosinta odata cu inceperea anului scolar 2022-2023.

Bustul a fost amplasat in fata salii de sport- fotografii octombrie 2022, fara a fi incriptionat si orientat pentru o vizibilitate optima.

  Chiar va este frica sa folositi pagina aceasta si sa spuneti ceea ce aveti de spus? Aveti varianta anonima sau cealalta: folositi- o pe aceea pe care o doriti !!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

©2018- 2022 Horia Florin Dragan