Brebu- Prahova- Romania- E.U

   Inca astept punctul de vedere al fostilor primari si viceprimari din perioada 1992- 2020, al prietenilor in viata ai prof. Dragan, al sponsorilor locali ai Centrului Atletic Nr. 1 Brebu si sectiei ,, Sportul Pentru Toti" din cadrul fostei Asociatii Sportive ,,Cheile Doftanei" Brebu!

  De asemenea, astept punctul de vedere al Fundatiei Pentru Cultura Sport Turism ,,Matei Basarab" Brebu, daca mai exista ( se pare ca in anul 2020 apare ca radiata, toate documentele fiind in posesia unui domn din localitate), reamintind ca aceasta a fost creata dupa ,,Intalnirea fiilor satului"- 1996, la initiativa prof. Neculai Dragan!!! Poate si nitel sprijin documentar?

  Aveati coloana vertebrala pe vremuri, domnilor! Stiu ca toti am imbatranit, fiecare avem probleme de sanatate, mai mici sau mai mari, cum ne-a dat Dumnezeu...Asta e! Dar ...OMERTA?!?

  Chiar va este frica sa folositi pagina aceasta si sa spuneti ceea ce aveti de spus? Aveti varianta anonima sau cealalta: folositi- o pe aceea pe care o doriti !!!

 

Name
Email address
Phone number
Subject*
Message*
Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*

©2018- 2021 Horia Florin Dragan

Să uiţi nu înseamnă să ierţi!