Mesaje - Opinii

 Daca considerati ca aveti ceva de adaugat, intrebari sau observatii privind modul in care am prezentat unele evenimente in pagini, greseli datorate lipsei de informatii, va rog, nu ezitati, urmati pasii si verificarea anti-spam de mai jos si spuneti-va parerea. Va fi publicata daca doriti. Asa veti dovedi ca aveti curaj nu numai in reteaua Facebook...iar eu voi putea publica si dreptul la replica oricui va dori.


  Inca astept punctul de vedere al fostilor primari si viceprimari din perioada 2006- 2019, al prietenilor in viata ai prof. Dragan, al sponsorilor locali ai Centrului Atletic Nr. 1 Brebu si sectiei ,, Sportul Pentru Toti" din cadrul fostei Asociatii Sportive ,,Cheile Doftanei" Brebu! De asemenea astept punctul de vedere al Fundatiei Pentru Cultura Sport Turism ,,Matei Basarab" Brebu, daca mai exista, reamintind ca aceasta a fost creata dupa ,,Intalnirea fiilor satului"- 1996, la initiativa prof. Neculai Dragan!!! Aveati coloana vertebrala pe vremuri, domnilor! Stiu ca toti am imbatranit, fiecare avem probleme de sanatate, mai mici sau mai mari, cum ne-a dat Dumnezeu...Asta e! Dar ...OMERTA?!?Observatii

  Tot continutul stirilor scrise, video sau foto folosit in crearea acestui website nu avea la acel moment ( octombrie 2018) drepturi de autor, cu exceptia videoclipului trupei Alesis (multumesc din nou pentru permisiunea acordata!).    Acesta a fost preluat in urma documentarii facute pe internet, in reteaua Facebook, canalul YouTube, presa online, presa scrisa, fotografii personale din arhiva familiei sau primite de la fosti elevi ai Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab" Brebu si inserat in pagini cu mentionarea surselor.

  Acest website in memoriam prezinta atat informatii istorice- cultural- sportiv- sociale de interes public local cat si informatii de interes propriu legitim, fiind publicat online in data de 05.10.2018 si actualizat pe parcurs cu informatii publice in aceleasi conditii de legalitate.

  Prin transmiterea de mesaje publice, comentarii publice in retelele de socializare referitor la situatia salii de sport, a bustului profesorului Dragan, a atitudinii si actiunilor/inactiunilor autoritatilor locale (primarie, scoala) va dati implicit si acordul pentru publicarea acestora. Mesajele confidentiale vor ramane confidentiale si nu vor fi publicate decat ca informatii ,,pe surse".

  Comentariile mele obiective sunt clare, iar cele subiective trebuie privite ca venind din parte unui fiu, cu timide incercari de a-si scrie opiniile.

  ,,Pamfletul se caracterizează prin ton sarcastic, ironie virulentă, exacerbarea defectelor persoanei atacate, îmbinarea umorului cu ironia sarcastică. Ca specie a jurnalismului de opinie, este un text care conține un atac virulent, expresie a indignării nemăsurate a autorului." 

,,Alea jacta est !"

(Julius Caesar- Commentarii de Bello Gallico & Bellum Civile)


Aici a fost candva aceasta statuie...

De ce a fost ridicata in anul 2008 ati inteles. De ce peste ani a fost distrusa si indepartata? Cine au fost autorii? Care a fost, daca a fost, baza legala? De ce si pe cine deranja statuia in anul 2018? Bustul a fost creat gratuit de catre artistul Alexandru Raducan, el insusi fost sportiv de performanta si colaborator de nadejde al profesorului Dragan. Stiti cat costa astazi un bust de bronz? 25 000 de euro!!! Cel putin asa mi-a spus autorul in primavara anului 2019. Acum ati inteles si gestul deosebit al celor care au facut posibila existenta acestei statui!


Name*
Email address*
Message*

How many people outside of the mafia ever get to swear Omerta?

Dragi brebeni cunoscatori ai limbii engleze eu cred ca multi !


© 2019, Horia Florin Dragan. Toate drepturile rezervate.

Sic transit gloria mundi!