Intreaga raspundere privind continutul stirilor preluate: Facebook, presa scrisa, presa online sau audio-vizuala si prezentate aici revine exclusiv autorilor.

Stiri si evenimente locale in anul 2017


Controverse

  Au aparut in presa scrisa si online, reportaje TV Digi 24 o serie de articole despre presupusa vizita a Primăriei Brebu în U.S.A. : Las Vegas, Miami, Orlando și Florida...Observatorul Prahovean de exemplu, in 24 Februarie 2017, sau Cristian Tudor Popescu in Republica.ro; CTP are chiar doua articole interesante despre Domnul Primar.

  A plecat sau nu a plecat? Pana la urma a preferat sa trimita ,,personalul Primariei la Baile Felix la perfectionare" asa cum s-a exprimat intr-un interviu dintr-un articol de mai jos?

  Sa dam credit presei? Ceva agitatie a fost printre brebeni la vremea aceea...

  Hotararea Consiliului Local referitor la acest aspect a fost retrasa de pe website-ul Primariei,se pare, din surse Facebook locale. Eu am cautat si nu am gasit nimic.

-Articol Roxana Tănase redactor șef Observatorul Prahovean Publicat in data de 24.02.2017:

,,https://www.observatorulph.ro/administratie/76474-primaria-brebu-pleaca-la-las-vegas-miami-orlando-si-florida"

-Articol Claudiu Loghin, reporter Digi24- Publicat in 26.02.2017 ,,https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/primarul-care-viziteaza-miami-si-las-vegas-pe-banii-comunei-677259"

-Articol Diana Francu- Publicat pe 28 Februarie 2017 in Observatorul Prahovean

,,https://www.observatorulph.ro/administratie/76659-cum-justifica-primarul-din-brebu-vizita-in-sua-pe-banii-comunei-masuri-anti-teapa"

-Articol Diana Francu- Publicat pe 02 Martie 2017 in Observatorul Prahovean

,,https://www.observatorulph.ro/administratie/76737-primarul-din-brebu-s-a-razgandit-nu-mai-pleaca-in-sua"

-Articol Diana Frîncu- Publicat pe 03 Martie 2017 in Observatorul Prahovean

,,https://www.observatorulph.ro/administratie/76754-primarul-din-brebu-cine-s-a-opus-plecarii-mele-in-sua-are-o-mentalitate-comunista"

-Articol Cristian Tudor Popescu- Aparut la www.digi24.ro pe 09.04.2017 ,,https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/ctp-un-album-si-o-invitatie-la-brebu-703131"

-Articol Cornel Nistorescu- Publicat pe 15.04.2017 in Cotidianul.ro ,,https://www.cotidianul.ro/comuna-brebu-contra-c-t-popescu/"

-Articol Diana Francu- Publicat pe 22 August 2017 in Adevarul.ro ,,https://m.adevarul.ro/locale/ploiesti/primarul-uneicomune-romania-plecat-furis-vizita-lucru-sua-1_599c0dd35ab6550cb83730d8/index.html"

 

,,Nu iese fum fara foc" zice o vorba din batrani...


No comment !!!

,,O parte din oameni nu sunt recunoscatori...unii gandesc foarte aproape..." E vorba despre unii brebeni.Deh...Nu toti sunt ,,vizionari", insa nici prosti sau ,, cu grave probleme medicale"(cum face un primar si pe medicul satului) nu sunt!!! De aceea a ramas varianta ,,pe sustache"...Zice presa...

Nu este numai fost militar ci si fost politist Dl. Primar.


Dreptul la replica

  Puteti gasi aceasta scrisoare deschisa adresata brebenilor pe website-ul Primariei Brebu sau cautand pe internet date(fisier PDF) despre Dl.Primar.Eu asa am gasit ceea ce va prezint mai jos. Nefiind ,,semnata si parafata" nu e cine stie ce de capul ei, dar este totusi asumata public.


O scrisoare citita atent arata multe...

  Ca de exemplu atacuri la adresa unor cetateni ai comunei care ,,si-au permis" sa comenteze si sa-si exprime parerea in fata camerelor de luat vederi ale presei.

  Au fost catalogati drept ,,persoane cu grave probleme medicale"!!! Din nou acelasi mod razbunator si cu atacuri murdare la persoana tipic Dl-ui Primar atunci cand intra in dezacord cu cineva...

  Din cate stim cu totii actul medical si relatia medic-pacient este confidentiala in Romania, deci Dl.Dr.Ing.Col.(r) M.Ap.N & M.A.I nu ar fi trebuit sa afirme asa ceva in scris.

  Si betivani si babe fara dinti daca erau, aveau dreptul sa isi exprime parerea.Asa cum isi exprima si dreptul de a vota.

  Asa ar fi intr-un stat de drept?!?

© October.05.2018- 2019 Horia Dragan. All rights reserved.