Brebu- Prahova- Romania- E.U

Intreaga raspundere privind continutul stirilor preluate: Facebook, presa scrisa, presa online sau audio-vizuala si prezentate aici revine exclusiv autorilor.

Stiri si evenimente locale in anul 2017

Despre Maria Dilimoţ, femeia din Pietriceaua  care şi-a transformat casa părintească într-un muzeu al satului muntenesc. 

 

UPDATE 2021: Cu profund regret am aflat ca la sfarsit de an 2021 aceasta femeie deosebita a trecut la cele sfinte. Dumnezeu sa o odihneasca!


Controverse

  Au aparut in presa scrisa si online, reportaje TV Digi 24 o serie de articole despre presupusa vizita a Primăriei Brebu în U.S.A. : Las Vegas, Miami, Orlando și Florida...Observatorul Prahovean de exemplu, in 24 Februarie 2017, sau Cristian Tudor Popescu in Republica.ro; CTP are chiar doua articole interesante despre domnul primar.

  A plecat sau nu a plecat? Pana la urma a preferat sa trimita ,,personalul Primariei la Baile Felix la perfectionare" asa cum s-a exprimat intr-un interviu dintr-un articol de mai jos?

  Sa dam credit presei? Ceva agitatie a fost printre brebeni la vremea aceea...

  Hotararea Consiliului Local referitor la acest aspect a fost retrasa de pe website-ul Primariei,se pare, din surse Facebook locale. Am cautat si eu si nu am gasit nimic. Poate H.C.L- urile vechi sunt arhivate.

-Articol Roxana Tănase, redactor șef Observatorul Prahovean- 24.02.2017: aici;

-Articol Claudiu Loghin, reporter Digi24- 26.02.2017: aici;

-Articol Diana Francu, redactor Observatorul Prahovean- 28 Februarie 2017: aici

-Articol Diana Francu, redactor Observatorul Prahovean- 02 Martie 2017: aici;

-Articol Diana Frîncu, redactor Observatorul Prahovean- 03 Martie 2017: aici;

-Articol Cristian Tudor Popescu, www.digi24.ro- 09.04.2017: aici; ,

-Articol Cornel Nistorescu, director Cotidianul.ro- 15.04.2017: aici;

-Articol Diana Francu, redactor Adevarul.ro- 22 August 2017: aici;

,,Nu iese fum fara foc" zice o vorba din batrani...dar si odata intrat in ,,gura presei" cu greu iesi ,,nesifonat"!!!


No comment !!!

,,O parte din oameni nu sunt recunoscatori...unii gandesc foarte aproape..." E vorba despre unii brebeni.Deh...Nu toti sunt ,,vizionari", insa nici prosti sau ,, cu grave probleme medicale"(cum face un primar si pe medicul satului) nu sunt!!! De aceea a ramas varianta ,,pe sustache"...Zice presa...


Dreptul la replica

  Varianta scrisa si publicata pe internet o gasiti postata aici.

Nu este numai fost militar (Colonel in rezerva M.Ap.N) ci si fost politist (Comisar Sef de Politie- profesor) Dl.Dr.(doctorat in inginerie electrica) primar Ungureanu Alexandru. Cer scuze cititorilor pentru limbajul folosit de Dl. Brebis Razvan in aceasta postare din grupul privat Facebook ,,Comuna Brebu"! Doar am prezentat-o, ca opinia dansului vis-a-vis de subiect. Revenind la ,,oile nostre" putem spune ca domnul primar porneste si opreste ,,lumina calauzitoare" in comuna, la modul profesional- din toate punctele de vedere...C.V-ul dansului ne indreptateste sa spunem asta!


©2018- 2022 Horia Florin Dragan