Autori de postari pe Facebook, in anul 2014 sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan" arata impecabil!

  Anul 2014 este ultimul in care apar imagini si filmari despre Festivalurile Sportului Si Culturii Brebu.

,,KOKKI și Școala Altfel la Brebu" -2014

  Asociația Clubul Sportiv KOKKI a participat cu o parte a lotului competițional la a 18-a ediție a Festivalului Sportului și Culturii din localitatea Brebu.

  Sportivii au făcut o demonstrație de karate pentru a promova și conștientiza în rândul colegilor importanța sportului și a mișcării pentru o viață sănătoasă in sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan" (nu stiu daca la 12.04.2014 se mai numea asa, sau daca statuia inca mai era prezenta in fata scolii; imaginile cu soclul statuii si cele cu activitatile sportive de la orele de Educatie Fizica si Sport conduse de Doamna Profesor Mirela Dumitrache au fost sterse de pe site-ul scolii!!!).

 


Asociatia Clubul Sportiv KOKKI

Mini-demonstratie de kata in sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Brebu, aprilie 2014

2014-2015-2016-2017-25.09.2018

  O perioada lipsita de informatii media.

   Nu putem sti ce s-a intamplat acolo in scoala sau la Primaria si Consiliul Local majoritar PNL de s-a ajuns ca o baza sportiva si sala de sport sa arate asa cum veti vedea in pagina ,,Sala de Sport 2018"...

  S-a instaurat ,,OMERTA" atat la primarie cat si la scoala, ori printre fostii membrii in comitetele de organizare ale manifestarilor sportive, sau cei ai Fundatiei pentru Cultura, Sport, Turism ,,Matei Basarab" Brebu.

  Cineva o sa investigheze, pana la urma, acest caz de distrugere prin neglijenta in serviciu de bunuri publice si statui vandalizate ziua in amiaza mare ca intr-o Republica Bananiera cu regim militar dictatorial.

  Vezi cazul ,,Republicii de la Ploiesti"...

 

Sursele de informatii

 Materialul video a fost preluat de pe Canalul YouTube, fiind inserat deoarece nu avea drepturi de autor.

 

© October.05.2018- 2019 Horia Dragan. All rights reserved.