Intreaga raspundere privind continutul stirilor preluate: Facebook, presa scrisa, presa online sau audio-vizuala si prezentate aici revine exclusiv autorilor.

Stiri si evenimente locale in anul 2019

Ziua persoanelor varstnice 2019


Eveniment artistic

  ,,Primarul si Consiliul Local al Primariei Brebu, va invita vineri 4 octombrie 2019, orele 18.00 in sala Centrului Cultural, la un spectacol artistic dedicat "Zilei persoanelor varsnice".

  Fuego si formatia Alesis vor canta pentru cei prezenti. Va asteptam cu drag."

Sursa: Primaria Brebu-18.09.2019- postare Facebook

Pentru brebeni, cu brebeni!


Editia a IX- a- Festivalul Dulcetii Brebu- Prahova

  ,,Desfasurat in zilele 31 august – 1 septembrie, intr-un cadru deosebit, Festivalul Dulcetii, marcheaza an de an, noi si cat mai multi vizitatori.

  La deschiderea festivalului, au participat invitati din alte localitati, consilieri locali si ca deobicei doamna prefect Madalina Lupea. Primarul Adrian Ungureanu in discursul sau a apreciat calitatea festivalului, ingeniozitatea producatorilor de dulceata, calitatea produselor, precum si modul deosebit de prezentare al dulcetii si nu numai. Aceleasi cuvinte de lauda la adresa festivalului, produselor si producatorilor, in discursul Domniei Sale, le-a avut si doamna prefect Madalina Lupea.

 ,,Ca o noutate, anul acesta la mare cautarea a fost dulceata si sucurile de ARONIA. Aronia este extrem de bogată în vitamine, minerale și antioxidanți. Pomușoarele de culoare neagră conțin vitaminele A, B2, B6, B9, C, plus vitamina E și Q (care este foarte rară). PROPIETATI: Previne și chiar pot trata anumite tipuri de cancer, cum ar fi cel de colon; Ajută la reglarea tensiunii arteriale, în cazul anumitor boli ale inimii; Contribuie la elasticitatea vaselor de sânge și tratează arteroscleroza; Reglează nivelul glicemic și tratează diabetul de tip II; Încetinesc procesului de îmbătrânire; Sunt un bun tonic și ajută la combaterea stresului și a oboselii; Sunt un remediu important pentru a preveni pierderile de memorie."

Sursa: Primaria Brebu-01.09.2019- postare Facebook


TrinitasTV- Mănăstirea Brebu, județul Prahova (17.03.2019)

Reportaj gasit pe canalul YouTube; desi videoclipul nu are drepturi de autor am inserat decat linkul. Multumim Trinitas TV pentru promovarea comunei Brebu ca destinatie turistica! Felicitari maicutelor si multumiri pentru ca se roaga pentru noi, cei peste 7 000 de brebeni!

© October.05.2018- 2019 Horia Dragan. All rights reserved.