Dreptul la replica- dl. primar Ungureanu Adrian (2017)

  Puteti gasi aceasta scrisoare deschisa adresata brebenilor in anul 2017 pe website-ul primariei Brebu sau cautand pe internet date(fisier PDF) despre dl.Primar.Eu asa am gasit ceea ce va prezint mai jos. Nefiind ,,semnata si parafata" nu e cine stie ce de capul ei, dar este totusi asumata public.

O scrisoare citita atent arata multe...

Ca de exemplu atacuri la adresa unor cetateni ai comunei care ,,si-au permis" sa comenteze si sa-si exprime parerea in fata camerelor de luat vederi ale presei.

  Au fost catalogati drept ,,persoane cu grave probleme medicale"!!! Din nou acelasi mod razbunator si cu atacuri murdare la persoana tipic dl-ui primar atunci cand intra in dezacord cu cineva...

  Din cate stim cu totii actul medical si relatia medic-pacient este confidentiala in Romania, deci Dl.Dr.Ing.Col.(r) M.Ap.N & M.A.I nu ar fi trebuit sa afirme asa ceva in scris.

  Si betivani si babe fara dinti daca erau, aveau dreptul sa isi exprime parerea.Asa cum isi exprima si dreptul de a vota.

  Asa ar fi intr-un stat de drept?!? Nu?

  Se verifică titlul de ,,Doctor" în această specialitate: inginerie electrică! Chiar a fost obținut pe bune! O fi având liste de pacienți? Că m-aș înscrie. Nu de alta, dar în dreptul la replică publicat alaturat, atunci când toată presa sărise pe dânsul, a menționat că tendențios (ahh ce-i place cuvântul acesta!) presa a intervievat pe stradă oameni cu grave probleme de sănătate mintală!

  Le știe, domnule!!! Dar de unde? Ups...scuze dacă v-am jignit inteligența!


©2020, Horia Florin Dragan. Toate drepturile rezervate.