Anunt neoficial al Primariei Brebu


Expertiza tehnica rezistenta mecanica si stabilitate- sala de sport a scolii ,,Matei Basarab"

  Intr-o postare pe site-ul primariei, cu iz electoral ( Realizari: Brebu ieri- Brebu azi) se face referire si la acest aspect al salii de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Scoala Gimnaziala ,,Matei Basarab" Brebu, corpul A. Nu este publicata nicio H.C.L al Primariei Brebu.

  Deocamdata nu sunt furnizate informatii exacte: cine a efectuat expertiza tehnica a cladirii salii de sport construite ca si corpul A in anul 1975; care este rezultatul acestei expertize. Nici site-ul scolii nu furnizeaza nicio informatie in acest sens.

  Nu putem decat banui ca se va alege intre decizia de demolare si construire a unei noi sali de sport(???) sau cea de reabilitare, la fel cum a fost reabilitata si cladirea scolii, corpul A, construita anterior salii de sport, dar in acelasi an 1975!

  Orice se va hotari este clar ca niste ,,banuti" vor merge acolo unde trebuie!

  Important este faptul ca in urma reactiilor dumneavoastra pe retelele de socializare incepand cu septembrie 2018 si continuand cu articolele publicate pe acest website, dar mai ales cu petitia adresata Primului Ministru al Romaniei (semnata pana la final de catre 252 de persoane) din 06.06.2019 au avut efect!!!

  Imagini in curand!


© 2020, Horia Florin Dragan. Toate drepturile rezervate.