Expertiza tehnica rezistenta mecanica si stabilitate- sala de sport a scolii ,,Matei Basarab"


Prima victorie!

  Intr-o postare pe site-ul primariei, cu iz electoral ( Realizari: Brebu ieri- Brebu azi) se face referire si la acest aspect al salii de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Scoala Gimnaziala ,,Matei Basarab" Brebu, corpul A.

  In continuare oficialii refuza sa recunoasca sub aceasta titulatura sala de sport in ciuda tuturor marturiilor si dovezilor existente, negate printr-un comunicat al Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab" emis de catre acelasi director care in anul 2008 a inscriptionat-o si a inaugurat bustul profesorului Dragan, pe care l-a distrus in vara anului 2018!!!

  Nu este publicata nicio H.C.L al Primariei Brebu. Deocamdata nu sunt furnizate informatii exacte: cine a efectuat expertiza tehnica a cladirii salii de sport construite ca si corpul A in anul 1975; care este rezultatul acestei expertize. Nici site-ul scolii nu furnizeaza nicio informatie in acest sens. Nu putem decat banui ca se va alege intre decizia de demolare si construire a unei noi sali de sport(???) sau cea de reabilitare, la fel cum a fost reabilitata si cladirea scolii, corpul A, construita anterior salii de sport, dar in acelasi an 1975!

  Orice se va hotari este clar ca niste ,,banuti" vor merge acolo unde trebuie!

  Important este faptul ca in urma reactiilor dumneavoastra pe retelele de socializare incepand cu septembrie 2018 si continuand cu articolele publicate pe acest website, dar mai ales cu petitia adresata Primului Ministru al Romaniei (semnata pana la final de catre 252 de persoane) din 06.06.2019 au avut efect!!!

  Va multumesc!


© 2020, Horia Florin Dragan. Toate drepturile rezervate.