Brebu- Prahova- Romania- E.U

Nota bene!

Pentru a intelege in dinamica evolutia situatiei vizionati si imaginile si comentariile in paginile: Sala de sport 2018; Sala de sport 2019; , Sala de sport 2020, Stiri 2018, Articole presa/ Anul 2020, Petitii; paginile pricipale au si ele continut ca si subpaginile odata cu restructurarea website- ului.

-,,Domnului Primar, cu dragoste!"-

  Ce a fost este clar pentru multi, ce va fi vom vedea. Nu te poti opune progresului, personal cred ca este o prostie, dar nici acesta sa nu fie facut in stilul descris pe acest website.

  Ca sa fie clar, de ce nu se putea renova si vechea sala de sport pana acum? Ar fi costat mult mai putin! Prin acelasi program accesat de Primaria Brebu in luna februarie 2020 sau din bugetul primariei asa cum afirmati ca se va reabilita intr-o postare pe Facebook, intr-un raspuns la un comentariu recent din anul 2020... in urma numeroaselor critici aduse de multe persoane inca din anul 2018!!!

  Citez: ,,T. L: Bravooo dar mai întâi aveți grija de sala de sport de la școală ca nici sa o întrețineți nu sunt (sunteti?) in stare." 21.februarie.2020. Primaria Brebu Autor Primaria Brebu: ,,Anul acesta in buget sunt alocate fonduri pt proiectul de reabilitare al salii de sport a scolii."

  Felicitari pentru faptul ca sunteti asa de bine privit de majoritatea celor care au comentat postarea de pe Facebook! Nu uitati insa ca si minoritatea poate avea idei bune. Unii au si incercat, dar nu au reusit. Poate nu au abordat problema asa cum trebuia...

  Cu sala de sport ati rezolvat, Domnule Primar. Felicitari!  Cu statuia profesorului Neculai Dragan ,,ramane asa cum am stabilit": dvs + directorul scolii+ creatorul ei+ XFactorul decizional...

  De acordarea titlului de ,,Cetatean de Onoare" promis public (post- mortem) in anul 2008, profesorului Neculai Dragan nici nu se mai pune problema. Noi, ,,Draganii" ramasi (sotia, fiul si fiica) nu ni-l mai dorim. Pentru simplul motiv ca noi deja il consideram ca bifat in biografia lui. Noi suntem civili acum. Iar unul dintre noi a fost singura personalitate brebeana de pana acum careia autoritatile locale i-au ridicat o statuie, un bust de fapt, indepartat dupa 10 ani ca fiind amplasat ilegal. In 2008 nu imi amintesc unde erati, CV- ul dumneavoastra este cam prea lung si inca acumuleaza, dar cred ca stiu unde ati fost incepand cu perioada de ,,vice". Erati sau nu? In anul 2008.

 Cat priveste titlul, Nota Bene!, sunt sigur ca aveti in biblioteca personala sau daca nu in cea comunala aceasta carte. Eu v-o pot imprumuta sau doamna bibliotecar. Se stie faptul ca dumneavoastra publicati scrisori deschise iar altii citate pe paginile de Facebook. Totusi mi-a placut cel atribuit lui Mahatma Gandhi! Cel cu bocancii. De cel cu libertatea cuvantului nici nu mai vorbesc!

  Puteti incepe, pentru un pic de relaxare, munca in folosul comunitatii nu este deloc usoara mai ales dupa atatia ani in care ati invatat administratie publica, ascultand aceasta melodie din anul 1975, anul construirii scolii, local A si a salii de sport . A rezistat peste ani! Pentru ca atinge sufletul! Cel al OAMENILOR! Atat melodia cat si sala de sport! Melodia ii linisteste, sala ii infurie!

  (“Atricus, un prieten al lui Cicero, înfiinţase la Roma un atelier unde lucrau 300 de scribi care copiau, după dictare, în mod simultan, acelaşi text. Desigur, în asemenea condiţii se săvârşeau destule greşeli şi omisiuni. Prin N.B erau evitate efortul şi cheltuiala unor noi transcrieri”, potrivit lui I. Berg, autorul “Dicţionarului de cuvinte, expresii, citate celebre”)

  Atricus avea dreptate. Totuși prezumția de neștiință poate fi luată calcul.

  Poate ați uitat să arătați și H.C.L-ul privind reabilitarea promisă.

  Dacă nu, ,,mințiți poporul cu...Facebook-ul"! La câte aprecieri aveți nici măcar nu mai contează. E ca și cum tânțarul crede că îl poate înțepa pe elefant. Poate ăla al lui Toma Caragiu.

,,Scuzați-mă, dar nu am găsit altă rimă!"

  Sportul unește oamenii, așa că poate jucăm o partidă și de tenis de masă. În prima sală care va fi funcțională. Cu spectatori sau nu. Cu ,,vrabiute si bursuci" sau nu. Pe mine nu ma deranjeaza sa joc in deplasare, fara suporteri.

-09.07.2020-


Asa va arata! Vom fi din nou printre putinele comune cu o sala de sport scolara, dar nu numai.

Aici se vor deplasa elevii de pe strada Inv. Ioan Gratie, Nr.5 (sediul scolii)! Fotografie preluata din postarea publica a Primariei Brebu in reteaua Facebook.


,,Dovada? Unde e dovada?"

Vom face...21.02.2020

Vom reabilita...21.02.2020

,,Inca nu!"...01.07.2020

De la ,,batrana doamna" la ,, blonda fatala"?


©2018- 2022 Horia Florin Dragan