Intreaga raspundere privind continutul stirilor preluate: Facebook, presa scrisa, presa online sau audio-vizuala si prezentate aici revine exclusiv autorilor.

Despre pisici sau ,,Soareci si oameni" ?

Despre incapacitatea Politiei comunei Brebu Prahova de a stopa pe ,,vitezomanul Gica" ?

Despre cate avertismente de la oamenei postate in retelele de socializare din grupurile locale mai este nevoie pentru ca Politia Rutiera ierarhic superioara sa ia masurile necesare?

Pana cand vom posta despre un accident mortal, de data aceasta cu oameni ???

Doar pe 29 octombrie 2019 am trecut, ca si comunitate, pe langa o posibila tragedie rutiera evitata numai si numai datorita unui sofer exceptional!

08.11.2019

Despre un Mitica...

  Am citit comentariile făcute postării fiicei mele și mă întreb dacă asta este omenia și bunul-simț...să glumești pe seama suferinței unui om! Chiar dacă este vorba despre o pisică! Sau poate cu atât mai mult !!!

  Sunt putini oameni in aceasta comuna care cunosc sensul cuvantului EMPATIE!

  Să ne dea Dumnezeu fiecaruia după sufletul nostru!

  R.I.P, Mitica!😢

  ,,Oameni si soareci" iti vor duce dorul!

P.S : Nu comentez mai mult decat am facut-o in grupul ...,,BREBU🌟MEREU APROAPE"... De asemenea nu ma mai refer la postarea din grupul ,,Comuna Brebu" in care povesteam cum era sa fiu impins in sant de un vitezoman care circula noaptea cu faza lunga a farurilor. Imi ajunge. Nu are rost.  Poate sa amintesc ce credea Anatole France!

  Din pacate asta nu gasiti in noul Codul Rutier in vigoare!

Mitica, Mitica...off! Uite cum este privita si comentata plecarea ta!

Mitica, Mitica...off! Uite cum este privita si comentata plecarea ta!

Postarea fiicei mele

  Theodora Dragan - ,,In seara aceasta vreau sa va vorbesc despre cum conduc unii concetateni. La volan cred ca au drept de viata si de moarte, dumnezei ai soselelor.    

  Domnilor soferi dincolo de masina este VIATA!

  In dreptul magazinului Trianon (Sora) unii soferi se cred la raliu. Intr-o saptamana au spulberat doua pisici. Daca acestea erau oameni? Care este diferenta dintre om si animal?

  Domnule sofer acesta este sufletul ce l-ai trimis printre ingeri si era motanul meu!

  Inainte de a fi motan era un suflet caruia dumneata i-ai luat dreptul la viata fiindca conduceai cu viteza!

  Felicitari"domnule sofer!!!".

  Sursa- Postare grup Facebook ,,BREBU🌟MEREU APROAPE"

„Numai când vei iubi un animal, vei simți iubirea cu toată inima”-  Anatol France

Un altfel de ,,BREBU🌟MEREU APROAPE"...

O altfel de ,,Comuna Brebu"...

No comment!

No comment!

No comment!

No comment!

No comment!

No comment!

,,PENSII SPECIALE PENTRU PRIMARI?!? Oare le merită? In Brebu se pare că nu!"

- extras din postare-

28.06.2019

Casa Domneasca face parte din complexul arhitectural medieval Brebu, alături de biserica fostei mănăstiri, zidul de incintă și turnul-clopotniță, complex ce reprezintă unul dintre cele mai importante monumente istorice din secolul al XVII-lea din județ! Asta ne reprezinta: originile si traditia! Restul este doar o renuntare la identitatea nationala in favoarea banilor europeni! Sa vedem de unde am plecat si unde vrem sa ajungem cu adevarat!

Casa Domneasca face parte din complexul arhitectural medieval Brebu, alături de biserica fostei mănăstiri, zidul de incintă și turnul-clopotniță, complex ce reprezintă unul dintre cele mai importante monumente istorice din secolul al XVII-lea din județ! Asta ne reprezinta: originile si traditia! Restul este doar o renuntare la identitatea nationala in favoarea banilor europeni! Sa vedem de unde am plecat si unde vrem sa ajungem cu adevarat!

POSTĂRI DIN GRUPURI: ,,Anunțuri Brebu" Administrator- 28 iunie 2019

 ,,PENSII SPECIALE PENTRU PRIMARI?!? Oare le merită? In Brebu se pare că nu!

  Ar trebui intrebați oamenii care se aflau azi (și nu numai) pe trotuarele drumului DJ 214, în jurul orei 13.00, după ploaie, care cu toată bunăvoința șoferilor, au făcut baie generală. Apa se scurge pe carosabil, neavănd gaghere sau șanțuri de preluare, iar șoferii oricât de încet ar merge, tot stropesc pietonii.

  De altfel, ar trebui întrebați și șoferii dacă primarul merită pensie specială. Căminele neridicate la cotă, culmea, tot pe DJ 214 sunt adevărate capcane pentru autoturisme și poate doar un accident l-ar putea determina pe dl. Primar să ia măsuri în acest sens. Aceste probleme i-au mai fost semnalate dl-lui primar și acum un an pe același grup, dar se pare că de când s-a intors din ,,schimburile de experiență,, dl. Primar nu mai ține cont de sesizările contribuabililor, considerându-se superior plebei, dar mai e un an și vin alegerile!!! Să vezi atunci promisiuni și petice in asfalt pe ulițele unde consideră că va avea alegători.

  Apropo!!! în urmă cu 2-3 săptămâni a fost întrerupt curentul pentru degajarea rețelei electrice, de arborii crescuți haotic. Veniți, vă rog, dl-e Primar, culmea, tot pe DJ 214, să încercați să vedeți rețelele electrice care sprijină copacii. DJ 214 este doar un exemplu. Ați putea să spuneți câte amenzi s-au dat pentru aspectul necorespunzător al acostamentelor? Cred că ar trebui să vă dați singur amendă, pentru că dacă vre-o televiziune ar publica imagini cu DJ 214, în interiorul comunei dv, ați spune că sunt tendențioși și nu văd lucrurile bune pe care le-ați făcut.

  Se pare că așteptați alegerile ca să luați măsuri și să vă lăudați cu ele,dar pînă atunci oamenii trebuie să suporte delăsarea din ultima perioadă care caracterizează activitatea primăriei.

  INTREBARE Credeți că primarii merită pensii speciale pentru activități pentru care oricum sunt remunerați din banul public sau ar trebui o lege în Parlament prin care să primească și Penalități speciale pentru lipsa de interes față de solicitările contribuabililor?"

  Observatie: Dl. primar este Doctor in inginerie electrica, conform CV- ului publicat in spatiul online, de asemenea este si colonel in rezerva, pensionar (ex-M.Ap.N) M.A.I !

  Sursa: postare publica de ,,Anunturi Brebu" in grupul ,,BREBU🌟MEREU APROAPE"

Grup Facebook public, postare publica deci puteti citi toate comentariile, pro si contra!

Grup Facebook public, postare publica deci puteti citi toate comentariile, pro si contra!

DE CE INVESTIȚII / SERVICII CREDEȚI CĂ AR MAI AVEA NEVOIE LOCUITORII DIN COMUNA BREBU❓🤔

12.01.2019

Anunturi Brebu- postare in grupul Facebook ,,BREBU🌟MEREU APROAPE"

Intrebarea pusa comunitatii (3.275 de membri) in data de 12.01.2019 a fost urmatoarea:

-,,DE CE INVESTIȚII / SERVICII CREDEȚI CĂ AR MAI AVEA NEVOIE LOCUITORII DIN COMUNA BREBU❓"

  La ea au raspuns prin comentarii, la timpul respectiv, in jur de 140 de brebeni din pacate...

  Un raspuns mi s-a parut interesant.

  ,,D.M.I:

  Ideal ar fi sa se termine proiectele incepute (mai putini bani bagati in biserica aia de la farmacie). Ca si investitii noi :

1.sala de sport

2.centru de ajutor batrani si persoane cu nevoi speciale

3.gradinita cu program prelungit

4.centru de colectare deseuri reciclabile

5. Asta e asa mai sf si nu tine de primarie sa faca: traseu marcat pentru Montainbike."

  Ma bucura faptul ca nu se uita situatia salii de sport de la Scoala Gimnaziala ,,Matei Basarab" Brebu!

  Ideal ar fi ca si alesii locali, consilieri si primar, sa mai citeasca si ce vor oamenii cu adevarat si ce disfunctionalitati considera ei ca trebuie remediate!!! Sunt multe nemultumiri, dar si idei noi. Merita citite toate comentariile.

©2018- 2022 Horia Florin Dragan