Brebu- Prahova- Romania- E.U

  Tot continutul stirilor scrise, video sau foto folosit in crearea acestui website nu avea la acel moment ( octombrie 2018 si la revizuirea din octombrie 2020) drepturi de autor, cu exceptia videoclipului trupei Alesis (multumesc din nou pentru permisiunea acordata!). Acesta a fost preluat in urma documentarii facute pe internet, in reteaua Facebook, canalul YouTube, presa online, presa scrisa, fotografii personale din arhiva familiei sau primite de la fosti elevi ai Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab" Brebu si inserat in pagini cu mentionarea surselor.

  Acest website in memoriam prezinta atat informatii istorice- cultural- sportiv- sociale de interes public local cat si informatii de interes propriu legitim, fiind publicat online in data de 05.10.2018 si actualizat pe parcurs cu informatii publice de interes local in aceleasi conditii de legalitate si in spiritul ,,Fair Use".

  Prin transmiterea de mesaje publice, comentarii publice in retelele de socializare referitor la situatia salii de sport, a bustului profesorului Dragan, a atitudinii si actiunilor/inactiunilor autoritatilor locale (primarie, scoala) va dati implicit si acordul pentru publicarea acestora. Mesajele confidentiale vor ramane confidentiale si nu vor fi publicate pe website.

  Comentariile mele obiective sunt clare, iar cele subiective trebuie privite ca venind din parte unui fiu, cu timide incercari de a-si scrie opiniile.

  ,,Pamfletul se caracterizează prin ton sarcastic, ironie virulentă, exacerbarea defectelor persoanei atacate, îmbinarea umorului cu ironia sarcastică. Ca specie a jurnalismului de opinie, este un text care conține un atac virulent, expresie a indignării nemăsurate a autorului."

Aici a fost intre anii 2008-2018 acest bust...inaugurat si demolat de catre acelasi director scolar!!! Dupa 15 ani, in primavara anului 2020 acesta a fost demis de I.S.J Prahova!

Numai in Romania este posibil ca un bust sa fie demolat dupa 10 ani (!!!) pe motiv ca a fost amplasat ilegal! Sursa Foto septembrie 2018 , preluare din postarea publica a d-lui Sebastian Dumitrescu in reteaua Facebook.

Sala de sport ,,Prof.Neculai Dragan" in data de 11 septembrie 2020!


 Ni se pare câteodată că dacă am putea să uităm jignirea, atunci am putea ierta; dar a uita este peste puterile noastre – „Doamne, dă-ne nouă să putem uita!”.

  Dar aceasta nu este iertare; să uiţi nu înseamnă să ierţi.

  Iertarea înseamnă să-l vezi pe om aşa cum e, cu păcătul său şi cu ceea ce îl face să fie insuportabil, şi să spui: „Te voi purta ca pe o cruce; te voi purta până în Împăraţia lui Dumnezeu, fie că vrei, fie că nu. Bun sau rău, eu te voi purta pe umerii mei, te voi aduce la Domnul şi-I voi spune: „Doamne, l-am purtat pe acest om în tot timpul vieţii mele, pentru că mi-a fost teamă să nu se piardă. Acum iartă-l şi Tu, în numele iertării mele!…”


©2018- 2020 Horia Florin Dragan