Brebu- Prahova- Romania- E.U

Hotararea Consiliului Local al comunei Brebu in stadiul de proiect din 19.11.2020

- nu este publicat niciun document pe website- ul Primariei Brebu sau pe pagina oficiala de Facebook la data de 14. decembrie. 2020-

Oare de ce a trebuit sa le primesc prin bunavointa cuiva si nu sa le vad postate pe website- ul Primariei Brebu?

In sectiunea Hotarari ale Consiliului Local, azi- 14.decembrie.2020, nu numai ca nu sunt publicate, dar s-a oprit informarea populatiei privind aceste aspecte incepand cu luna august 2020. Din august nicio H.C.L publicata! Sedintele Consiliului Local nu sunt transmise in direct sau inregistrat precum in Municipiul Campina, de exemplu! Anexele hotararilor nu sunt publice! Sedintele la fel!

A aparut H.C.L  Nr. 65/11.XII.2020 privind aprobarea indicatorilor economici pentru obiectivul de interes public ,,Consolidare si reparatii capitale sala de sport din incinta Scolii Gimnaziale Matei Basarab, comuna Brebu, Judetul Prahova" !!!

H.C.L Nr. 65/ 11.XII. 2020

Aici: http://www.brebuprahova.eu/images/hotarari-consiliu/2020/decembrie/Hotararea_jd.pdf

Multumesc public acelora care au sustinut ideea reabilitarii acestei sali de sport inca din septembrie 2018. Cred ca nu mai este cale de intoarcere, iar elevii vor avea unde face orele de educatie fizica si sport in anul 2021. Impreuna am invins un sistem, cel putin pe hartie!

I.R.A Campina nu mai exista, deci nu cred ca se va mai reveni la denumirea si inscriptionarea, pe fond albastru, a Salii de Sport ,,Prof. Neculai Dragan"!

Speranta moare ultima, asa ca sa nu zicem niciodata, niciodata!

 


©2018- 2022 Horia Florin Dragan