UN NOU PROIECT DE IMPORTANȚĂ PENTRU COMUNA BREBU – O SALĂ DE SPORT LA STANDARDE EUROPENE

( Idee a d- lui primar Dr. Ing. col.(r) Ungureanu Adrian)

,,Un nou proiect de importanță majoră începe să prindă contur pentru brebeni – Sala de sport cu tribună de 180 locuri! La începutul acestei săptămâni, Primăria comunei Brebu a depus la Compania Națională de Investiții o cerere în vederea obținerii unei finanțări pentru construirea unei săli de sport. Aceasta va fi realizată după un proiect tip, în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin CNI. În cursul zilei de miercuri, 19.02.2020, prin Adresa nr. 3602, Primăria comunei Brebu a fost informată că solicitarea a fost admisă și se intră acum în cea de-a doua etapă privind această investiție: pregătirea documentației necesare. Consiliul Local va emite o hotărâre de predare către CNI a amplasamentului pe care va fi construită sala de sport, un teren de aproximativ 4265 mp situat în sat Brebu Megieșesc, str. Stadionului, nr. 3. 

De asemenea, urmează să fie emis și Certificatul de Urbanism însoțit de avizele de principiu pentru asigurarea utilităților.

Sala de sport cu tribună de 180 de locuri va fi construită de Compania Națională de Investiții cu bani de la Ministerul Dezvoltării. Administrația locală din Brebu va pune la dispoziție terenul, iar după finalizarea obiectivului, va trebui să aloce banii necesari pentru realizarea racordurilor privind asigurarea utilităților. Sala de sport va avea parter și etaj, va fi dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive, va dispune de o tribună cu 180 locuri, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice. Sala de sport va fi destinată uzului didactic, dar și brebenilor, în afara programului școlar. Lucrările la Sala de sport sperăm să demareze cat de curand."

Sursa: Primaria Brebu, postare Facebook 21.02.2020

Sursa foto: postari publice in reteaua Facebook ale Primariei Brebu.

Sala de sport cu 180 de locuri pentru spectatori

Santier in lucru

(Termen de finalizare- ianuarie 2023)

Fotografii din data de 10 octombrie 2022

©2018- 2022 Horia Florin Dragan